Lacis…

Posted: 04 May 2010 by hitamlagam in BahasaTok, EmoTok, Randomness, SajaTokTok

Melacis, inda ku tau origin perkataan ani…tapinya selalu kana gunakan if ada orang yang becakap bahasa orang putih dengan fasih lagi melandih, landih orang putih lah tu maksudnya…inda ku tau cana kan explain dalam post ani…hehe…and selalunya, durang becakap atu seolah-olah kan tekeluar aing liur bisdia…hehe…inda plang tekeluar kali….

Tapinya, yang kan ku tekankan disini, aku selalunya akan bangang apabila orang membawa ku cakap orang putih dengan lacis-lacisnya, baik plang ku becakap dengan orang putih tu…huhu, well sort of…pasal cara durang becakap atu advance dan sophisticated bah bagiku…hehe…melebihi apa yang ciguku ajar masa disekolah dan of course melebihi apa yang ku mau belajar…baik secara lisan maupun tulisan…

So siapa yang diantara kalian yang melacis-lacis?

Signed

Hitamlagam….

Advertisements
Comments
  1. abufarhi says:

    aku speaking kapal saja hehe karau dah lidah ane

  2. reanxyz says:

    wat is lacis? racis kah?

    • hitamlagam says:

      Ever heard of non-westerners especially malays speaks english as if it is their mother tongue and the way talk mcm kan terkeluar aing liur? (hehehe..correct me kalau salah)…

      • reanxyz says:

        ic…. i heard chinese who doesnt speak chinese and said modern world nw doesnt need the language, and so they are monolingual english. ahah… we called them Banana. because yellow skin like chinese but org puteh inside :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s